Overnatning På Fanø

Overnatning På Fanø

Priserne er for én dag, og ganges blot med de antal dage, man vil afsted. Hunde er meget velkomne på Vedersø Klit Camping, området er ideelt til at få nogen rigtig gode oplevelser med sin hund. Som overnattende gæst på pladsen, har du adgang til en af vore 2 Tesla 17 kw ladestandere.

  • Tiendegaarden er en B&B med skønne værelser og en engageret vært.
  • Yurt – nomadetelte Bo som nomaderne på stepperne i Centralasien.
  • Vælg mellem guld – sølv og bronze pladser og find netop jeres skønne feriespot.
  • Hyggelig familieplads belliggende i den charmerende fiskeri by Thyborøn.

Bemærk at Tenthouse-, Mini Lodge-, og Boutique Tent-pakkerne alle inkluderer campingpas. Ved køb af Igloo Tent eller Caravan-pas er der mulighed for nemt at tilføje det ønskede antal campingpas inden købet gennemføres. Når du køber din overnatningsmulighed, vil der automatisk blive lagt campingpas oveni, for at undgå at man glemmer køb af dette.

Vi Faciliterer Oplevelser I Vores Lokaler Og Værelser

Om du vil overnatte i en hytte med børnetema eller i egen campingvogn, så er der helt sikkert noget for dig. Camp Key West ligger lige i smørhullet mellem campingvognsområdet og Handelsgaden. Med andre ord, ligger Camp Key West tilpas tæt på det hele til ikke at få ondt i fødderne og tilpas langt væk til at begrænse larmen. Området har fire forskellige typer overnatningstilbud – fra den simple og billige 1991 til den ekstraordinære Malibu Beach. Man skal have et gyldigt og personligt campingpas på for at få adgang til campingområdet.

Ud – eller du kan se hvad der er af ledige boliger. Tilbring natten i et fængsel, i en trætop eller i en øldåse. Eller lej en prærievogn og oplev Danmark i et tempo, hvor sjælen også kommer med. Der findes mange usædvanlige steder at overnatte i Danmak – alt fra luksuriøse slotshoteller til en nat under åben himmel. Her kan du medbringe eget telt eller nyde en af vores mange forskellige pre-opslåede muligheder. Rindby Camping er en hyggelig lille familiecampingplads med 125 pladser, der alle er afgrænset af hække.

Feriepartner Møn

På en klar og skyfri nat, kan du se Mælkevejen og flere end 5000 stjerner på Nyord, hvor der er tæt på totalt mørkt. I storbyen kan du ofte kun se omkring 100 stjerner. Sov på en af Nyords hyggelige historiske gårde Strågården. Teltet er placeret i gåafstand til stranden med skoven som nabo. Hold dig vågen og hør uglerne tude om natten og oplev rådyrene omkring telet om morgenen. Her kan du finde alle vores skarpe ferietilbud.

Fald i søvn med østkystens milde brise i ansigtet og bliv ét med naturen. Uanset dit behov for komfort, er der gode vilkår for afstressning og hyggeligt samvær i Kystlandets natur – både nat og dag. På Feddet finder du skønne campinghytter i mange størrelser og kategorier – Snup f.eks. En familieferie i vores Strandhytter, Lærkehytter eller Fjordhytter. Giv familien eller vennerne en forrygende oplevelse med en overnatning på den nordamerikanske prærie. Vi anbefaler, at man booker i god tid, send en forespørgsel i bunden af siden.

Restauranten holder åben hver onsdag hvor der serveres stegt flæsk samt hver fredag med forskellige danske retter. Her er rig mulighed for vandreture i skoven eller langs åen. Er man til cykel er der mange velegnede ruter i området, bl.a. Til Hjerl Hede, Kongenshus Mindepark, Kalkgruberne i Mønsted eller Daugbjerg og Stubbegård Sø. Vi er en lille hyggelig campingplads, med tilhørende restaurant og festlokaler tæt ved Karup å, grænsende op til statsskov. Vi er en campingplads med eget badeland, cafe, købmandsbutik, egen strand og meget mere.

Highview Coffee Lodge ligger tilbagetrukket bag den lille kaffeplantage og består af fem store og flotte bungalows beliggende i det fine bakkelandskab. Opdelt i sektioner, omkranset med levende hegn. 2 voksne + alle hjemmeboende børn, uanset alder. Tilbud KUN relevant hvis I er min. 2 voksne + 4 børn eller hvis 5 voksne, altså hvis børnene er +11 år. ​Det er også muligt at holde private fester i vores lokaler eller telt. Vi kan huse op til 100 personer til sådanne arrangementer.

Comments are closed.