Experten: Vanliga felsteg nar du vill hitta karleken

– Jag ser att de flesta problem som folk har handlar ifall karlek. Nod gallande karlek till oss sjalva, i var relation och svarighet att finn karleken som singel, anser hon.

Arme listar 67-aringen sina basta tips for att klara och langst bak i listan delar hon med sig fran vanliga fallgropar som satter kappar i hjulet for oss.

1. Bruka sjalvkarlek

Bli din originell basta frande och ta emot den karlek som redan finns runt dig. Utfor dig av med den inre kritikern, som hela tiden hackar kungen dig.

2. Lev ej i karleksbrist

Kann att det du vill ha redan finns i ditt liv. Varje tacksam och fyll dig med karleken du har bland vanner, arbetskamrater och manniskobarn.

Skapa karlek i stallet pro att vanta pa den. Undvik den hysteriska hungern efter karlek, som ar snal. Enar blir du som ett hungrigt ande som enkom vill ha. Det undermedvetna drar till sig det du antagande kungen eller befattar dig med. Ha tilltro till att karleken kommer, du vet enbart inte nar.

3. Skilj gallande attraktion och relation

Attraktion ar inte samma sak som relation. Ofta antaga vi det. Nar vi blir attraherade av en manniska malar vi upp fantastiska egenskaper, som vi hoppas att personen inneha.

Vi ser inte den verkliga manniskan och nar relationen rasar nog vi upptacker att det i sjalva verket varje synonym egenskaper som forra partnern hade. Har du ej jobbat med ditt portal fortsatter du att upprepa synonym modell i karleksrelationer.

4. Rensa i det forflutna

Hur sa har du for relationsmonster i det forflutna? Blir du hela tiden lamnad? Traffar du standigt personer som inte vill fjattra sig? Relationsmonster kommer mycket fran barndomen.

Inneha du med dig negativa trossatser fran uppvaxten? Forut att lite syn gallande en negativ trossats behover du bara stalla dig fragan: va inneha sjalv pro negativa tankar runtom karlek? Tanker du ”det finns ingen karlek for mig”? Byta trossats till ”jag ar presentator all karlek jag vill ha.”

5. Varje avsiktlig om dina gard

Hur forsvarar du singellivet? Ett forsvar ar till foredome att leta inkorrekt hos potentiella partners. Om nagon gor ett inkorrekt kan du ej forlata och bidra personen en andra chans.

Andra skydd ar att dra till sig partners som inte ar seriosa eller ha relationer med gifta och sambor. Ett annat ar att besta inaktiv och ana att karleken ska ejakulera av sig jag.

6. Ha inte ett fardigt scenario i huvudet

kissbrides.com avgörande hyperlänk

Ha en obunden forvantan. Undvik att ha en bild i huvudet av hur det ska skrida till och med vem.

Vi bestammer oss forut hur karleken ska forekomma och malar upp en romantisk bild av en morkharig madam eller lang man.

Sa gar det inte till. Det viktiga ar hur du vill att den arme personen amna ringa dig att uppfatta.

7. Skapa visionen av en karleksrelation

Hur ska det kannas nar du traffar den ratta? Bra riktlinjer ar att det ska kannas som en sjalsfrande, som du ar dig jag med. Ni inneha partycke, det ar latt och naturligt att vara sammanlagt.

Det flodar, ni har motsvarighet varderingar och vill synonym grej i livet. Du kanner dig fysiskt och kanslomassigt sakra. Du kan fortroende gallande din partner. Det finns en kemi mellan er. Du far stod nar du ar ledsen eller ledsen. Partnern vill tillbringa tid med dig och framtiden med dig. Din lycka ar nodvandig for din partner. Nar du delar med dig tankar, kanslor och bavan, sa lyssnar och svarar din partner med inlevelseformaga och engagemang och ar intresserad fran ditt inre. Din partner ar ekonomiskt ansvarsfull.

8. Valj inifran och ut

Strunta i den romantiska bilden fran hur den arme personen ska vara. Va behover sjalv? Va gor mig upprymd kungen precis? Det nog ej alls ar det du antagande.

9. Kann i hjartat att din partner ar pa korbana

Kann att du fortjanar att fanga karlek. Du ar saker, du vet enbart ej nar du traffar karlek pa allvar. Det kan plocka tre manader eller tre ar. Ha en lugn visshet.

Under ett leva nog vi upplever par eller tre karlekar. Den vi ar sallskap med motsvarar det utvecklingsstadium vi befinner oss i. Nar vi vaxer kanske vi vill ha storre karlek. Absolut som nar vi tar oss an storre bestyr gallande jobbet.

10. Oka formagan till kanslomassig intimitet:

Hur visar du upp dig i stallet forut att visa dig? Hur kan du bli mer kanslomassigt intim med andra? Varje frank, riktig och riktig. Ta bort duktighetsmasken bittida i relationen.

Karleken ar svar, da den plockar fram och kraver var sarbarhet. Paradoxen ar att vi vill allihopa ha karlek, men vi ar livradda for den sarbarhet och nakenhet som karleken kraver. Karleken ar som en laserstrale. Den tranger rakt genom dina gard och plockar fram dina sar, dina radslor, din skam. Allt det sarbara som du ej har gjort upp med fran barndomen. Vi valjer ju partners utifran vara foraldrars positiva och negativa sidor.

Vanliga fallgropar nar du soker efter karleken

Vagen kontra lyckan ar forstas kantad av en hel segment fallgropar. Har ar tvenne vanliga fel som som otaliga hamnar i enligt relationsexperten Daniella Gordon.

Nar du har gjort allt portal verk, antagande du att du kommer att dragning en partner per automatik. Du anstranger dig inte och kungen fester tar du ej tillfallet i handling och pratar med manniskor. Felaktigt! Du maste ut och manifestera karleken. Sitt ej hemma och vanta. Ta tillfallet i akt, men ha en lustfylld svansforing. Enar kommer det naturligt.

Du jagar dejter, utan att producera det inre arbetet. Det fungerar inte heller. Det ar kombinationen fran det inre arbetet och att du tar vara kungen tillfallen som ger ett lyckat resultat.

Comments are closed.